cool-crazy-best
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na ovaj forum lepo se zabavite big kisss od adminki!!!

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Joxy admin...prochitaj

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 1046
Datum upisa : 26.03.2008

Joxy admin...prochitaj Empty
PočaljiNaslov: Joxy admin...prochitaj   Joxy admin...prochitaj EmptyNed Jun 15, 2008 10:43 am

Ja sam Jowana...Zowu me Joca,Jockili,Joxy,Jotja...bla,bla...Treniram tenis...bla,bla...Jos idem u Osnownu skolitjxu...
Imam extra drugowe i extra drugaritje...Hobi mi je bleyanje za kompom.igranje tenisa,odbojke i smranje na nasem omiljenom mesto"kod glawnog"!!!Wise wolim da izlazim uwece nego po danu...NIsam popustljiwa u oprastanju ali sam zato jako druzeljubiwa i lako steknem ortake...Omiljene stwarcxice su mi:moj mobilni bez kog moj ziwto ne bi bio owo sxto je sad,Moj komp...bez kojeg isto ne bih mogla...moja cxetkicxa za kosu...i bla,bla to je to...Od muzike slusam swe sem onix zestjix narodnjaka to mi je totalno"Fuy"...Omiljene pewacxice su mi Awril i Rihanna...Pewacxe neam...Bla,bla to je to...Nadam se da ste iz priche sxwatili kakwa sam ja osoba...Ko zeli da me wisxe upozna neka poshalje pm...JEDAN WEJIKI KISSKO ZA SWE!!!

P.S.Uwek sam raspolozena za druzenje i zajebanciju narawnoo!!! kiss

Poslednji put izmenio Admin dana Ned Jun 22, 2008 12:49 pm, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
https://cool-crazy-best.forumsr.com
Nixito 95'
Polako napredujes
Polako napredujes
Nixito 95'

Broj poruka : 64
Godina : 29
Datum upisa : 04.06.2008

Joxy admin...prochitaj Empty
PočaljiNaslov: Re: Joxy admin...prochitaj   Joxy admin...prochitaj EmptySre Jun 18, 2008 6:17 am

TAKO JE ADMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUDI REDOVNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HEHEHEHEHEEHHEHEHE
Nazad na vrh Ići dole

Joxy admin...prochitaj
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» OOOO ***PARTIZANE***Joxy(ADMIN)
» Vanja(admin)
» Vanja(admin)
» Vanja(admin)
» Vanja(admin)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu