cool-crazy-best
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na ovaj forum lepo se zabavite big kisss od adminki!!!

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

...molim was pomognite mi....

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
~!~SxMiZlA~!~
Welcome
Welcome
~!~SxMiZlA~!~

Broj poruka : 36
Datum upisa : 07.08.2008

...molim was pomognite mi.... Empty
PočaljiNaslov: ...molim was pomognite mi....   ...molim was pomognite mi.... EmptySub Avg 09, 2008 3:49 pm

Owako owo je dugaaa pricxa i molim was da me saslusxate i da mi date sawet!!!
bila sam sa decxkom koji je 93 god.Gricko ! ! ! bili smo uwezi jedno nedelju dana pa mi je raskinuo zato sxto sam bila na rondjandan i prosxla pored njega poljubila ga i nisam mogla da pricxam jer sam izasxla s zurke da se bar widimo. to je bio prwi raskid. nakon 7 dana 05 smo se pomirili... ja sam trebala da idem za nedenju dana u skopje kod oca i wratila sam se i cxula da me prewario sa naj frendicom i posxizela..... pa su swi drugowi odatle gde izlazim rekli ako se ne pomirim sa njim da necxemo ni da pricxamo... ja sam se sledecxi put ooooooo5555555 pomirila sa njim i o5 akon 7 dana sam mu raskinula,.....
1). Sxta da radim????
2)Zelim da se pomirim sa njim
3). MNOOOOGGGGGOOOO ga wolim
4). sxta da radim kako bi me primetio i 05 pitao da se pomirimo????
5). Ali se ja mozda o5 ne bi pomirila sa njim/./////
6). Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad pomozite Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 1046
Datum upisa : 26.03.2008

PočaljiNaslov: Re: ...molim was pomognite mi....   ...molim was pomognite mi.... EmptySub Avg 09, 2008 4:11 pm

Pa owako moj sawet ti je da porazgowaras sa njim i pitas ga zasto je to ucinio i da razjasnite to medju wama ako se josh uwek wolite...
A sa twojom "naj frendicom"...grrrr...Je*i joj mater!
Nazad na vrh Ići dole
https://cool-crazy-best.forumsr.com
*JeCa_94*
Polako napredujes
Polako napredujes
*JeCa_94*

Broj poruka : 58
Datum upisa : 21.07.2008

PočaljiNaslov: Re: ...molim was pomognite mi....   ...molim was pomognite mi.... EmptyNed Avg 10, 2008 3:08 am

slazem se sa adminkom!To ti vise nije "Naj Frendica"!!!
Nazad na vrh Ići dole
~!~SxMiZlA~!~
Welcome
Welcome
~!~SxMiZlA~!~

PočaljiNaslov: Re: ...molim was pomognite mi....   ...molim was pomognite mi.... EmptyNed Avg 10, 2008 6:45 pm

to cxu i da uradim.... Ona se sad zaljubila u mog naj gruga i ja ga sad muwam pred njom... jadnica pocxela je da placxe..... xa xa xa..... ...molim was pomognite mi.... 765277 tnx kisxcxe
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 1046
Datum upisa : 26.03.2008

PočaljiNaslov: Re: ...molim was pomognite mi....   ...molim was pomognite mi.... EmptyPon Avg 11, 2008 1:52 am

nnc!Sredi jebi joj m ater ili bolje reci tom twom drugu da glumis da ga muwas zato sto ako sazna mislitje da ga iskoristjawas!
Nazad na vrh Ići dole
https://cool-crazy-best.forumsr.com
~!~SxMiZlA~!~
Welcome
Welcome
~!~SxMiZlA~!~

PočaljiNaslov: Re: ...molim was pomognite mi....   ...molim was pomognite mi.... EmptyPon Avg 11, 2008 4:36 pm

mane brinite i xwala za sawet... swe sam uradila kako treba i josx gore!!!! Ona ima dugu kosu do dupeta a sada draga dragana ima frizuru kao rihanna sa makazama sam joj dokazala!!!!!! ...molim was pomognite mi.... 765277
Nazad na vrh Ići dole
Angel
Polako napredujes
Polako napredujes
Angel

Broj poruka : 67
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: ...molim was pomognite mi....   ...molim was pomognite mi.... EmptyUto Avg 12, 2008 5:33 am

AHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAH OSISALA SI JEHJ?HAHHAHAH
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ...molim was pomognite mi....   ...molim was pomognite mi.... Empty

Nazad na vrh Ići dole

...molim was pomognite mi....
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
cool-crazy-best :: Zenski i muski kutci i jos po nesto! :: Zenski kutak-
Skoči na: