Broj poruka : 36 Location : con Ucker & dul de Mexico Datum upisa : 07.08.2008
Naslov: ...molim was pomognite mi.... Sub Avg 09, 2008 3:49 pm
Owako owo je dugaaa pricxa i molim was da me saslusxate i da mi date sawet!!! bila sam sa decxkom koji je 93 god.Gricko ! ! ! bili smo uwezi jedno nedelju dana pa mi je raskinuo zato sxto sam bila na rondjandan i prosxla pored njega poljubila ga i nisam mogla da pricxam jer sam izasxla s zurke da se bar widimo. to je bio prwi raskid. nakon 7 dana 05 smo se pomirili... ja sam trebala da idem za nedenju dana u skopje kod oca i wratila sam se i cxula da me prewario sa naj frendicom i posxizela..... pa su swi drugowi odatle gde izlazim rekli ako se ne pomirim sa njim da necxemo ni da pricxamo... ja sam se sledecxi put ooooooo5555555 pomirila sa njim i o5 akon 7 dana sam mu raskinula,..... 1). Sxta da radim???? 2)Zelim da se pomirim sa njim 3). MNOOOOGGGGGOOOO ga wolim 4). sxta da radim kako bi me primetio i 05 pitao da se pomirimo???? 5). Ali se ja mozda o5 ne bi pomirila sa njim/.///// 6). pomozite
Admin Admin
Broj poruka : 1046 Location : U snowima:-)))) Datum upisa : 26.03.2008
Naslov: Re: ...molim was pomognite mi.... Sub Avg 09, 2008 4:11 pm
Pa owako moj sawet ti je da porazgowaras sa njim i pitas ga zasto je to ucinio i da razjasnite to medju wama ako se josh uwek wolite... A sa twojom "naj frendicom"...grrrr...Je*i joj mater!
*JeCa_94* Polako napredujes
Broj poruka : 58 Datum upisa : 21.07.2008
Naslov: Re: ...molim was pomognite mi.... Ned Avg 10, 2008 3:08 am
slazem se sa adminkom!To ti vise nije "Naj Frendica"!!!
~!~SxMiZlA~!~ Welcome
Naslov: Re: ...molim was pomognite mi.... Ned Avg 10, 2008 6:45 pm
to cxu i da uradim.... Ona se sad zaljubila u mog naj gruga i ja ga sad muwam pred njom... jadnica pocxela je da placxe..... xa xa xa..... tnx kisxcxe
Admin Admin
Broj poruka : 1046 Location : U snowima:-)))) Datum upisa : 26.03.2008
Naslov: Re: ...molim was pomognite mi.... Pon Avg 11, 2008 1:52 am
nnc!Sredi jebi joj m ater ili bolje reci tom twom drugu da glumis da ga muwas zato sto ako sazna mislitje da ga iskoristjawas!
~!~SxMiZlA~!~ Welcome
mane brinite i xwala za sawet... swe sam uradila kako treba i josx gore!!!! Ona ima dugu kosu do dupeta a sada draga dragana ima frizuru kao rihanna sa makazama sam joj dokazala!!!!!!
Angel Polako napredujes
Broj poruka : 67 Location : u zagrljaju......................... Datum upisa : 18.06.2008
Naslov: Re: ...molim was pomognite mi.... Uto Avg 12, 2008 5:33 am
AHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAH OSISALA SI JEHJ?HAHHAHAH