cool-crazy-best
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na ovaj forum lepo se zabavite big kisss od adminki!!!

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
~!~SxMiZlA~!~
Welcome
Welcome
~!~SxMiZlA~!~

Broj poruka : 36
Datum upisa : 07.08.2008

...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... Empty
PočaljiNaslov: ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....   ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... EmptySub Avg 09, 2008 3:57 pm

pa zasxto??? wi mi recite???>... ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... 765277
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 1046
Datum upisa : 26.03.2008

PočaljiNaslov: Re: ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....   ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... EmptySub Avg 09, 2008 4:12 pm

tennis je poseban!
Nazad na vrh Ići dole
https://cool-crazy-best.forumsr.com
*JeCa_94*
Polako napredujes
Polako napredujes
*JeCa_94*

Broj poruka : 58
Datum upisa : 21.07.2008

PočaljiNaslov: Re: ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....   ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... EmptyNed Avg 10, 2008 3:05 am

Odbojka je posebna zato sto je najbolja!!!!Ja sam upoznala nasu reprezentaciju!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!ni dalje ne mogu u to da verujem,jer su oni bili na otvaranju hale kod nas u mestu,pricala sam sa Gericem,jer moj tata je organizovao preko gradonacelnice NS-a da dodju i on ih poznaje,pa sam ja imala veliku cast da ih upoznam!!!To je bio najbolji dan u mom zivotu!Mozda neki nece verovati!Imam i autograme!Bio je i Miljkovic!!!!!!!...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... 60340410
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

PočaljiNaslov: Re: ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....   ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... EmptyNed Avg 10, 2008 3:09 am

Meni je Miljkowic,aaaaa swi su extraaaa blago tebiiii!
Nazad na vrh Ići dole
*JeCa_94*
Polako napredujes
Polako napredujes
*JeCa_94*

PočaljiNaslov: Re: ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....   ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... EmptyNed Avg 10, 2008 3:13 am

Ma cuti,ja nisam mogla da verujem!!!!Znaci to je za mene bilo ostvarenje snova!!!!!!!!!!!Moj tata je 15 god.trenirao odbojku u Vojvodini i poznaje tatu od Grbica!!!Zajedno su trenirali!Kada mi je tata to pricao nisam mogla da poverujem!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

PočaljiNaslov: Re: ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....   ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... EmptyNed Avg 10, 2008 3:15 am

I moja mama je trenirala dugo odbojku i bila je kapiten!
Nazad na vrh Ići dole
*JeCa_94*
Polako napredujes
Polako napredujes
*JeCa_94*

PočaljiNaslov: Re: ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....   ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... EmptyPon Avg 11, 2008 3:11 pm

Stvarno??Bas cool!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

PočaljiNaslov: Re: ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....   ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... EmptyPon Avg 11, 2008 3:22 pm

daaa
Nazad na vrh Ići dole
Angel
Polako napredujes
Polako napredujes
Angel

Broj poruka : 67
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....   ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... EmptyUto Avg 12, 2008 7:05 am

ja sada od septembra pocinje da treniram odbojku sa skolskim timom odma ulazim na turnire sa osmacima jedva cekam
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....   ...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?..... Empty

Nazad na vrh Ići dole

...zbog cxega je odbojka posebna od drugix sportowa?.....
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» .....zasxto basx odbojka......????

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
cool-crazy-best :: ~Sport~ :: Odbojka-
Skoči na: