cool-crazy-best
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na ovaj forum lepo se zabavite big kisss od adminki!!!

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

..............javascript:emoticonp(':!:')

Ići dole 
AutorPoruka
mS.cRaZy
Mozes ti to...
Mozes ti to...
mS.cRaZy

Broj poruka : 102
Godina : 28
Datum upisa : 08.08.2008

..............javascript:emoticonp(':!:') Empty
PočaljiNaslov: ..............javascript:emoticonp(':!:')   ..............javascript:emoticonp(':!:') EmptyNed Avg 10, 2008 12:03 pm

1.Ja cu tebe nocima sanjati, ime tvoje necujno dozivati, ti si vizija mog sna, duso moja daleka. Oci moje traze te, usne zovu te, dodji, molim te jer ludo volim te!

2. Pogledaj u zvezde videces proslost, pogledaj u srce svoje videces zivot, pogledaj u mobilni videces ko trenutno misli na tebe...

3. Znas li koliko je Sunce, nebo, zvezde...? Znas li mozda koliko jedan vek ima minuta? E, da znas, objasnila bih ti zasto je sve to malo u odnosu na tebe

4. Mozda nikad neces znati da te neko gleda izdaleka i da te neko vjerno ceka, mozda nikad neces saznati da nekog srce boli, mozda nikad neces znati da te neko voli!

5. Sanjas li ikad da cu kroz vreme proci, sanjas li ikad moje oci, sanjas li ikad da cu ti doci, sanjas li ikad mene i sebe, sanjas li ikad da ne mogu bez tebe?

6. Nocas pada kisa, sve jace i jace, kao da bog nad nama place, kao da broji trenutke neke tako daleke! Kap po kap tragove brise, ono sto smo bili, a nismo VISE!!!

7. Ova poruka je poslata pre 1000 godina u kosmos u nadi da ce pronaci najsladje stvorenje na planeti Zemlji. Ovog trenutka misija je uspesno zavrsena!

8. Molim te nemoj se iznenaditi, moram ti nesto reci. U bolnici sam. Pronasli su mi kamen u bubregu, pijesak u crijevima i TEBE U MOM SRCU!

9. Jedan savjet: cuvaj se. Jedna molba: ne mijenjaj se. Jedna zelja: ne zaboravi me. Jedna laz: ne volim te. Jedna istina: strasno mi nedostajes!

10. Kad se ponoc spusti na prozor tvoj po zvezdanoj prasiniti ti saljem poljubac svoj, nek poljubac stigne tamo gde ne mogu ja, nek ti tiho sapne da te volim ja!
Nazad na vrh Ići dole

..............javascript:emoticonp(':!:')
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
cool-crazy-best :: Ljubaw :: Ljubawne porukice-
Skoči na: