cool-crazy-best
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na ovaj forum lepo se zabavite big kisss od adminki!!!

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Jowana(admin)

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 1046
Datum upisa : 26.03.2008

Jowana(admin) Empty
PočaljiNaslov: Jowana(admin)   Jowana(admin) EmptySre Jun 18, 2008 2:16 am

Ja obozawam da gledam komedije...A narocito tinejdzerske...Omiljene komedije su mu:"Belkinje"(radi se o tome kako dva crnca stalno upadaju u nevolje i u jednoj situaciji povrede dve devojke koje su jako popularne...Nisi znali sta da rade pa su prerusili u njih i glumili zensko...Ima tu jos raznih dugodovstina ali film je smesan do suza)onda "osamari francuskinju"(jedna francuskinja je dosla u skolu i glawna riba u skoli joj je pomogla da ona bude fensi...I ta francuskinja(koja je bezobrazna a svo vreme je glumila nevinasce)postaje "IN" u skoli i preotme sve toj devojci koja je pre nje bila glawna u skoli i koja joj pomogla cak i decka...Dalje wam necu otkrivati odgledajte sami...Ali je film jako interesantan...
Ma ne mogu vise da se setim ali ih ima jako dosta...Horore bas i ne wolim da gledam...ali se secam da sam sad skoro odgledala jedan koji se zove "one missed call"ne mogu da Vam isprisam o cemu se radi posto je i meni strasno dok pisem...Kiss

Jowana(admin) One-missed-call1
Jowana(admin) One_missed_call04
Nazad na vrh Ići dole
https://cool-crazy-best.forumsr.com
sandzi 96
Mozes ti to...
Mozes ti to...
sandzi 96

Broj poruka : 100
Godina : 28
Datum upisa : 11.06.2008

Jowana(admin) Empty