Dobrodosli na ovaj forum lepo se zabavite big kisss od adminki!!! |
|
| Za vecnu slavu!!! | |
|
+6sandzi 96 FARE FAXY Perronita Chicita glavna strovala Nixito 95' Admin 10 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 1046 Location : U snowima:-)))) Datum upisa : 26.03.2008
| Naslov: Za vecnu slavu!!! Pon Jun 16, 2008 1:44 pm | |
| Za vecnu slavu za pobedu za samo nasu ZVEZDU CRVENU bez slavne krvi odjekuje napred ZVEZDO ludo volim te napred swi odosmo pijemo duvamo na ulici zgazicemo razbicemo svakog ko nam se suprostavi!!! DAJ GO DAJ GO DAJ GO DAJ GO DAJ GO DAAAJ GOOO NPRED ZVEZDOOO DAAAJ GOOO!!!! DELIJE SEVERRRRRRR!!!!! | |
| | | Nixito 95' Polako napredujes
Broj poruka : 64 Godina : 29 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Uto Jun 17, 2008 6:28 am | |
| Ovakvi smo mi DELIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | glavna strovala Redovan clan
Broj poruka : 417 Godina : 29 Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: glavna strovala kralj balfe Uto Jun 17, 2008 9:49 am | |
| uaaa bre uaaaa... AJMO SVIIIIII AJMOOO GROBARI: PICKO MILANEEEEEEEEEEE JEBEMO TI SVEEEEEEEEE SVE TVOJE DRUGOVE S TRIBINE SEVERNE PICKO MILAAANEEEE | |
| | | Perronita Chicita Admin
Broj poruka : 189 Godina : 28 Location : With Poncho everywhere Datum upisa : 11.06.2008
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Uto Jun 17, 2008 10:45 am | |
| - glavna strovala ::
- uaaa bre uaaaa... AJMO SVIIIIII AJMOOO GROBARI: PICKO MILANEEEEEEEEEEE JEBEMO TI SVEEEEEEEEE SVE TVOJE DRUGOVE S TRIBINE SEVERNE PICKO MILAAANEEEE
| |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Uto Jun 17, 2008 2:12 pm | |
| Owde nije tema za grobarske pesme...Ako bude jos nekog prozaiwanja zvezde i partizana brisem owe teme pa wi widite | |
| | | FARE FAXY Moderator
Broj poruka : 165 Godina : 32 Location : u mojoj sobi sa DULCE razgovaramo o bivsim ljubavima.......:) Datum upisa : 27.05.2008
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Pet Jun 20, 2008 11:33 am | |
| | |
| | | sandzi 96 Mozes ti to...
Broj poruka : 100 Godina : 28 Location : NA MESECU Datum upisa : 11.06.2008
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Ned Jun 22, 2008 3:17 pm | |
| ZVEZDA JE ZIWOT SWE OSTALO SU SITNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Nixito 95' Polako napredujes
Broj poruka : 64 Godina : 29 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Pon Jun 23, 2008 5:50 am | |
| | |
| | | *Wanna_play* Welcome
Broj poruka : 10 Datum upisa : 21.06.2008
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Uto Jun 24, 2008 6:47 am | |
| | |
| | | FARE FAXY Moderator
Broj poruka : 165 Godina : 32 Location : u mojoj sobi sa DULCE razgovaramo o bivsim ljubavima.......:) Datum upisa : 27.05.2008
| Naslov: Odgovori Uto Jun 24, 2008 4:09 pm | |
| | |
| | | *JeCa_94* Polako napredujes
Broj poruka : 58 Datum upisa : 21.07.2008
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Pon Jul 21, 2008 11:45 am | |
| NARAVNO ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJDEMO SVI DA PEVAMO VESELO KOME JE SRCE CRVENO I BELO MOJA ADRESA MARAKANA SEVER--DELIJA UVEK I RED STAR FOREVER ZVEZDA JE IME SAMPIONA IMA NAS 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ZVEZDA JE DA SE PAMTI DUGO POBEDA ILI NISTA DRUGO.............. ZVEZDA..ZVEZDA..ZVEZDA..PEVA MARAKANA!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Rados Redovan clan
Broj poruka : 422 Godina : 29 Location : JUZNA TRIBINA Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: CIGANSKE PICKICE Sre Avg 06, 2008 5:56 am | |
| | |
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Čet Avg 07, 2008 4:26 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Čet Avg 07, 2008 4:40 pm | |
| Zvezda, Zvezda, Zvezda, peva Marakana. Na moje nebo jedna Zvezda seva, ona je brate crvena i bela. Hajdemo Bogu da se pomolimo, da pevamo i da vas pobedimo.
Svi znaju gde je Topčidersko brdo, Delije - sever, tamo gde je tvrdo. Na moje nebo jedna Zvezda seva, ona je brate crvena i bela. Sve sto smo zeleli, sve sto smo hteli, to su nam dali crveno-beli
Mladici borovi, devojke jele, bore se posteno za crveno-bele
Hej, hej, hej, hej, hej Crvena Zvezda na nebu sja, hej Crvenu Zvezdu volim i ja Crvena Zvezda to nas je tim
Hej Zvezda crvena, crvena Hej, Zvezda, hej Hej Zvezda crvena, crvena Hej, Zvezda, hej Crvena Zvezdo, pobedjuj za nas, ta pesma sada se cuje u glas, napred mladici kucnuo je cas, severna armija uvek je uz vas Crvenoj Zvezdi, dao sam zivot svoj bicu sutra gde igra do smrti sam veran njoj Crvena Zvezdo, dao sam ti sve od tebe samo trazim pobede i titule Svaki pravi Srbin to je Delija i za svoju Zvezdu do smrti navija On je uvek voljan da zapeva, da popije, da razbije, jer delija je huligan Sver sto zelim u ovom trenutku Igraj Zvezdo, igraj i pobedi za nama ce ostati neredi igraj Zvezdo, igraj i pobedi
Ej necu plakati srce mi je puno radosti Veselo mi nekad s' tonom bese, kad si Zvezdo, bila prvak sveta pevala je tad cela planeta da je nasa Zvezda prvak sveta ("sivi dom") Beogradska "marakana" slavni stadion na njoj igra Zvezda, svetski sampion napred Zvezdo najbolja si ti, napred Zvezdo volimo te mi Za tebe ja dao bih ja sve a od tebe trazim nove titule Crvena Zvezda najbolji je tim i ja Zvezdu volim srcem svim Volim Zvezdu, nisam kriv, nisam kriv jebacemo svaki tim, svaki tim a kad dodje i taj dan i taj dan jebacemo Partizan, Partizan
Glupi grobar gaji svoju nadu u Partizan i sezonu novu a ni ne zna da su vece sanse da Dafina isplati svu lovu
ale,ale......
A Dafina propala je davno u trezoru nema cak ni paru grobari glupi, ostaje vam samo da i dalje pusite nam karu
Mu, mu, mu av, av, av ceo jug sad navija i slusaju vodju, majmuna Samija kenguri, medvedi, tapiri i dabrovi u zooloskom vrtu svi su grobari
Na kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti pravi Delija veran je k'o pas uvak zato racunaj na nas Ljubav si mi jedina ti si moja sudbina bilo da si prva, bilo da si zadnja bodricu te uvek ja ale, ale Zvezda le.....
Od Mostara pa do Rija Zvezda nam je najmilija Navijaci bolji smo cak i od Engleza sever kad se zaori Zveda, napred Zvezda
Volim samo stadion, alkohol i zene, nista drugo u zivotu ne privlaci mene Ja sam iz Beograda ludak kakvog nema Ja sam Zvezdin DELIJA i jak sam kao stena
Mi cekamo nasu seansu jer blizu je blizu taj cas kad cemo opet biti u transu i pevati opet u glas Mi volimo Crvenu Zvezdu i zivot joj dajemo svoj bicemo svuda gde igra do smrti verni smo njoj Ustajete, verni navijaci vi kojima je Zvezda sve i zapevajte, gromko, jace jer svi zivimo zbog nje. Zapevajmo nase stare pesme podignimo u vis salove neka ceo sever sad osvetle nase baklje pobede
Pobede dan se javlja tutnji ceo stadion iz nasih grla pesma jer Zvezda je sampion I opet tata kupio kozu s' plavim ocima krive noge ima i mrda usima i ako vam se ne svidja ova pesma nasa mi cemo je pevati i opet, opet (ponavlja se) Dok se Zemlja, dok se Zemlja oko Sunca krece Zvezdini se huligani umiriti nece Ja imam blest kojoj nema leka i koja plasi normalnog coveka, jer bog je meni poklonio mozak, al' mi ga je Zvezda uzela
O Zvezdo, O Zvezdo, O Zvezdo, ja volim te ludo, to znaj O Zvezdo, O Zvezdo, O Zvezdo, i pobedu zato mi daj
Bicu uvek sa tobom, makar nem'o 'leba i bodricu te, Zvezdo na Marsu ako treba Bicu uvek sa tobom, makar nem'o 'leba i bodricu te, Zvezdo na Marsu ako treba Hiljade DELIJA i huligana bodrice Zvezdu do sudnjeg dana Hiljade DELIJA i huligana bodrice Zvezdu do sudnjeg dana na Marakani, a i na strani, uvek sa Zvezdom su huligani Aleee.. Crvena Zvezda le, Crvena Zvezda le.. (opera "Trubadur") Volare -oo, kantare - oooo prvaci evrope smo mi i zato sad pevamo svi (ponavlja se) Joj, joj, joj .... ova Zvezda zivot je moj Pune tribine ludih navijaca i baklje svetle ,ceo sever gori, bubnjevi tutnje i pesma se ori jedite govna mi smo sampioni ale, ale... Zvezdini su navijaci od atomske bombe jaci
Pada kisa, ja se klizam, serem ti se na Partizan Oj, Francuzi, svi baksuzi, delija vas sada guzi
Napred Zvezdo, tebe volim ja, napred Zvezdo ti si najbolja tebe volim ja, jer si najbolja, jer si mom srcu najdraza
nana, nana..... Eci, peci pec jebacemo Mec
U srcu mome, zivis samo ti, Zvezdo moja ljubavi, o tebi sanjam, o tebi pevam samo tebe volim ja
Svi mi kazu da sam lud i da nisam normalan jer sam Zvezdin delija, jer sam pravi huligan Bas me briga za njih sve jer ja zivim zbog Zvezde i zato zapevajmo sada svi sto smo Zvezdi odani
napred Zvezda ale, ale.. Nekada bio hram, a sada grobnica, srusen i spaljen do temelja, hiljade mrtvih grobara
Njega su srusili, njega su spalili, najveci od varvara svih navijaci Zvezdini Deda u posti svoje pare ceka dok je keva u redu zbog mleka moram da kradem uredjaj iz kola bar da te gledam na gostovanja pola
Ljubavi, Zvezdo, ti si tako slatka i zbog tebe, kosa mi je kratka zbog tebe imam oziljke po telu tebi sam dao svoju mladost celu
Sutra cu biti ja u gradu tata pogrbljen malo zbog zutog oko vrata i kad budem krao kola skupa srce ce moje za Zvezdom da lupa
Sankcije teske, ceo narod psuje goriva nema a nema ni struje nije mi krivo ni sto se Zemlja topi vec sto nisi, Zvezdo, u Evropi
Seks, kazu ljudi, da je mnogo vazan da je to osecaj lep i mnogo snazan i da biram od grobara ili Klaudije Sifer jeb'o bi prvog makar im'o triper
Napred Zvezdo volimo te mi napred Zvezdo najbolja si ti ori se ceo stadion Crvena Zvezda sampion Napred Zvezdo pevaju ludaci, mi smo novi evropski prvaci We hate Notthingham Forest we hate Everton, too We hate Manchester United but, Red Star, we love you! Mi smo cigani, najjaci smo, najjaci Volim Zvezdu ,najbolja je ona, volim Zvezdu moga sampiona ne znam sta je bol ne znam sta je tuga volim Zvezdu svog najboljeg druga Stadion pun, u dimu sve i zastave se vijore bubnjeva zvuk odjekuje sever u transu luduju i zapevajmo delije Zvezda ole, Zvezda ole
Zvezda je najbolja mi svi to znamo zato za Zvezdu i navijamo Jer mi smo delije verni navijaci ne celom svetu mi smo najjaci
Na "marakanu" stigla je ona ta banjicka drolja crvenkapa svrsili joj svi u usta cigani zato sto je puno pricala
Crvenkapo izgubices ponos pusice i tvoj United Force otisli su svi kucu prebijeni najjaci su, znajte, cigani
Beogradska zvona zvone da pozdrave sampione Beogradska zvona zvone da pozdrave sampione
Zazvonite malo jace za Zvezdine navijace Zazvonite malo jace za Zvezdine navijace U ime svih u crveno-belom, za zakletvu Zvezdi ja spev'o sam stih ja kunem se srcem i dusom i telom da bodricu, do smrti njih. Al' zivot pred nama jos bitaka skriva jer tezak je, tezak , taj fudbalski boj ja znam, Zvezdu ceka jos sto ofanziva i zivot joj poklanjam svoj. Racunajte na nas.
Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim i mrze nas zato sto uvek smo s' njim, al' sever i dalje odjekuje tom, navijackom pesmom najboljom. Racunajte na nas Na celom svetu mi je sve, da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo da Zvezda - Zvezda..ale, ale, ale..(ponovo)
Delije, Delije, Delije smo mi, najjaci smo , najjaci plase nas se svi
Kada igras Zvezdo, ti uvek cu te bodriti samo tebe volim znaj, pobedu nam zato (danas) daj napred Zvezda samo napred Crvena Zvezda, Crvena Zvezda, Crvena Zvezda - Beograd Volimo te Zvezdo k'o najjacu drogu ili kao Leskovac Milosevic Slobu
Al' zato mrzimo glupog Partizana skoro kao Beograd druga Slobodana Od SPS-a u zemlji Srbiji ceo svet misli da nema brojnijih Ceo svet grei, postoji jaci, a to smo mi, Zvezdini navijaci Mi nismo ljudi, mi smo navijaci niko na svetu nije od nas jaci nama je lepo zato sto smo ludi nemojte nista od nas da vas cudi
Dok drugi momci setaju po gradu ne bi li nasli kakvu ribu mladu ja vise volim dobro da se bijem da lomim, rusim, ludujem i pijem
Napred Zvezdo, samo napred gde ti igras, tu smo mi, nikad neces biti sama, mi smo tvoji sinovi. (pesma se ponavlja sa aplauzom izmedju stihova) vodja: vikinte "u-u" svi: "u-u!" vodja: viknita "a-a" svi "a-a!" vodja:"Zvezda" svi:"Zvezda! najbolja je najbolja, najbolja, najbolja nasa Zvezda crvena, o-o Zvezda! Haj nek' se cuju, cuje, haj nek' se zna da je nasa Zvezda nepobediva Prolece na moje rame slece djurdjevak zeleni, djurdjevak zeleni, svim osim meni
E-ee-ee evo zore, evo zore, bogu da se pomolim, evo zore, evo zore, Heeej djurdjevdan je, a ja nisam s' onom koju volim
Ich liebe, ich liebe, ich liebe Rotter Stern! O, mama, mama, mama O, mama, mama, mama O, mama zaljubio sam se Ja video sam Zvezdu Ja video sam Zvezdu E, mama, poludecu zbog nje
Navijaci Zvezdini zapevajmo sada svi najbolja si, najbolja si Zvezdo ti
O Zvezdo ljubavi za tobom smo ludi mi za tobom smo ludi mi Zvezdo nasa ljubavi najbolja si, najbolja si Zvezdo ti
Ooooo
Stigle su na stanicu Zvezdine brigade, ostaces u rusevini ti smrdljivi grade stanovnici njegovi, bolje kuci bezite, ili cete na ulici u krv da lezite.
Danas bice nereda, danas bice ludnica evo idu huligani s' beogradskih ulica. Lomie i palice, silovace zene sve dobro cete upamtiti huligane Zvezdine Zvezda nam je i slava i nada navijaci iz beloga grada ti si Zvezdo becna nasa vera ti si ponos svakog Zvezdasa
Avanti popolo, a la riscosa la Stella Rosa, la Stella Rosa, la Stella Rosa la triumphera,
la Stella Rosa la triumphera, la Stella Rosa la triumphera,
la Stella Rosa la triumphera, e viva Stella Rosa, viva Serbia! Beograd, Beograd, to je nas grad, koji nikad nije sam, nije sam, nas B-e-o-g-r-a-d
Samo nju, samo nju, najbolju i najdrazu, nasu Zvezdu crvenu, crvenu, Z-v-e-z-d-u Da spavam ne mogu zbog nje jer Zvezda je Zvezda I kad placem ona mi je sve jer Zvezda je Zvezda Zvezdu vole njene delije jer Zvezda je Zvezda Mala deca, zene zrelije jer Zvezda je Zvezda | |
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Čet Avg 07, 2008 4:41 pm | |
| Ni vanzemaljci ne mogu zbog nje jer Zvezda je Zvezda U vasioni ona im je sve jer Zvezda je Zvezda Kada igra to je pravi lom jer Zvezda je Zvezda Sve u dimu, gori stadion jer Zvezda je Zvezda Mi za Zvezdu navijamo to nek' znaju sada svi srce gromko nek' nam zbori najbolji smo najbolji Dok srce kuca u nama, ti Zvezdo nisi sama, krv tece moja crveno-belih boja
I kada ne budes prva ti i kada se cuju zvizduci i tada, Crvena Zvezdo znaj da te volim ja Dobro znaj da uvek tu sam ja dobr oznaj da necu nikada da te ostavim, da te zaboravim dobro znaj da uvek tu sam ja
Zvezdo znaj da ludo volim te, ja ne mogu dana bez tebe scre svoje sam spreman da ti dam sto za tebe ludo udara
jednog dana, kada prodje sve kad me budu stigle godine znaj da nikada neci doci dan dan kad necu biti s' tobom ja
I te noci kada izdahnem, zadnje pivo za tebe popijem, i na nebu tom na koje idem ja, sija moja Zvezda Crvena i na nebu tom na koje idem ja, sija moja Zvezda Crvena Idemo svi na stadion "Marakana" 'ajmo svi na stadion "Marakana" Idemo svi na stadion "Marakana" Eeej "Marakana"
(Makarena) Pune tribine divljih huligana, pijene bande i trulih narkomana publika to je sa severnog kopa za nju je cula citava Evropa
Ja nemam skole niti drage svoje, ali za Zvezdom kuc srce moje ovo je pesma propaloga djaka koji bodri evropskog prvaka
Tuzno je biti navijac Partizana jer sredom sedi kraj malog ekrana i gleda Zvezdu svetskog sampiona kako ide pravo do Londona
Lepo je biti uz tebe, partizane jer ti igras pored "Marakane" komsije tvoje prvaci su sveta uvek si drugi i to ti ne smeta Iz kopa pesma ori se, sa naseg severa, dok delije su uz tebe ti si nepobediva
Viju se nase zastave i nasi salovi do smrti mi smo uz tebe necemo te izdati I da mi ponude, milione, bilione ne boj se ti Zvezdo, ostacu kraj tebe na-na na-.... Zvezda je sampion!
Na Topcideru, na tom severu, Zvezdine se pesme ore,a zastave se vijore, na tom severu
Volim Zvezdu ja, kao oka dva, volecu je nek' svi znaju i nek' za nju navijaju volim Zvezdu ja. Jutro je, jutro je kad te nema bolje da se nisam ni probudila nema mesta na jastuku koje nisam ljubila Zvezdo moja, Zvezdo moja Ima jedan strasan tim mi smo ti koji zivimo s' njim Tebe Zvezdo volim ja, jer si najbolja Tebe Zvezdo volim ja, jer sam delija
Ovo je himna samo nasa himna svih ludis zvezdasa koji Crvenu Zvezdu vole i za nju se bogu mole Mi smo cigani, najjaci smo, najjaci
Navijaci Zvezdini beogradske Delije postacemo sampioni cele Jugoslavije
O Zvezdo, zvezdana, O Zvezdo, zvezdana , O Zvezdo, Zvezdo, o zvezdana ti si uvek najbolja. Doci ce i taj dan doci ce Zvezdin dan kad ce se svetom procuti najbolji smo, najbolji Hajdemo napred, crveno-beli, ori se ceo stadion, hiljade srca za vas kuca, jer ti si Zvezdo sampion ole,ole..... Idemo svi na stadion gde nam igra sampion sampioni to smi mi navijaci zvezdini i zato napred Zvezdo, volimo te mi, volimo te mi ale,ale ...... (yellow submarine) Samo Zvezdu volim ja, jer je ona najbolja ale, ale, ale..eooo
Crveno-beli mi smo sa vama i kad je radost i kada je bol, sva srca nasa su uvek uz vas, nemojte nikad izdati nas ale, ale, ael...eoooo na-na, na-na , na-na Zveeezda, na-na , na-na-na-na-na Zvezda sampion (evrovizija) Daj gol, daj gol, samo gol, nas je bog, zivot dajemo, za gol i pevamo..... (ponavlja se) Oh, my god, oh my god, Red Star in my heart and you'll never walk alone, you'll never walk alone Na Balkanu ima grad po imenu Beograd Tu igraju majstori fudbaleri Zvezdini Tu igraju majstori fudbaleri Zvezdini
Cuj nas Zvezdo, cuj nas ti, mi cemo te bodriti pesmom srcu najdrazom, sampionskom, Zvezdinom pesmom srcu najdrazom, sampionskom, Zvezdinom Oj grobari, grobari, jebace vas Zvezda kao sto je stedise zajebao Jezda Nedelja je jutro radostan se budim danas igra Zvezda a za njom ja ludim O Zvezdo, zvezdana, O Zvezdo, zvezdana, O Zvezdo, Zvezdo, o zvezdana Ti si uvek najbolja. Doci ce i taj dan Doci ce Zvezdin dan Kad ce se svetom procuti Najbolji smo, najbolji Hajdemo napred, crveno-beli, Ori se ceo stadion, Hiljade srca za vas kuca, Jer ti si Zvezdo sampion Ole,ole..... Navijaci Zvezdini Beogradske Delije Postacemo sampioni Cele Jugoslavije Sve sto smo zeleli, Sve sto smo hteli, To su nam dali crveno-beli
Mladici borovi, devojke jele, Bore se posteno Za crveno-bele
Hej, hej, hej, hej, hej Crvena Zvezda na nebu sja, hej Crvenu Zvezdu volim i ja Crvena Zvezda to nas je tim
Hej Zvezda crvena, crvena Hej, Zvezda, hej Hej Zvezda crvena, crvena Hej, Zvezda, hej Na Balkanu ima grad Po imenu Beograd Tu igraju majstori Fudbaleri Zvezdini Tu igraju majstori Fudbaleri Zvezdini
Cuj nas Zvezdo, cuj nas ti, Mi cemo te bodriti Pesmom srcu najdrazom, Sampionskom, Zvezdinom Pesmom srcu najdrazom, Sampionskom, Zvezdinom Idemo svi na stadion Gde nam igra sampion Sampioni to smi mi Navijaci zvezdini I zato napred Zvezdo, Volimo te mi, volimo te mi Ale, ale... (Yellow Submarine) Zvezdini su navijaci od atomske bombe jaci Aleee... Crvena Zvezda le, Crvena Zvezda le... (Opera "Trubadur") Joj, joj, joj... Ova Zvezda zivot je moj Pune tribine ludih navijaca I baklje svetle, ceo sever gori, bubnjevi tutnje i pesma se ori Jedite govna mi smo sampioni Ale, ale... Volare -oo, kantare - oooo Prvaci evrope smo mi I zato sad pevamo svi (Ponavlja se) Daj gol, daj gol, Samo gol, nas je bog, Zivot dajemo, Za gol I pevamo... (Ponavlja se) Oh, my god, oh my god, Red Star in my heart And you'll never walk alone You'll never walk alone Crvena Zvezdo, pobedjuj za nas, Ta pesma sada se cuje u glas, Napred mladici kucnuo je cas, Severna armija uvek je uz vas Na-na, na-na , na-na Zveeezda, Na-na , na-na-na-na-na Zvezda sampion (Evrovizija) Samo Zvezdu volim ja, Jer je ona najbolja Ale, ale, ale..eooo
Crveno-beli mi smo sa vama I kad je radost i kada je bol, Sva srca nasa su uvek uz vas, Nemojte nikad izdati nas Ale, ale, ale... eoooo Hiljade DELIJA i huligana Bodrice Zvezdu do sudnjeg dana Hiljade DELIJA i huligana Bodrice Zvezdu do sudnjeg dana Na Marakani, a i na strani, Uvek sa Zvezdom su huligani Volim samo stadion, alkohol i zene, Nista drugo u zivotu ne privlaci mene Ja sam iz Beograda ludak kakvog nema Ja sam Zvezdin DELIJA i jak sam kao stena Svaki pravi Srbin to je Delija I za svoju Zvezdu do smrti navija On je uvek voljan da zapeva, da popije, Da razbije, jer delija je huligan Dok se Zemlja, dok se Zemlja Oko Sunca krece Zvezdini se huligani Umiriti nece I opet tata kupio kozu s' plavim ocima Krive noge ima i mrda usima I ako vam se ne svidja ova pesma nasa Mi cemo je pevati i opet, opet (ponavlja se) Ustajete, verni navijaci Vi kojima je Zvezda sve I zapevajte, gromko, jace Jer svi zivimo zbog nje. Zapevajmo nase stare pesme Podignimo u vis salove Neka ceo sever sad osvetle Nase baklje pobede
Pobede dan se javlja Tutnji ceo stadion Iz nasih grla pesma Jer Zvezda je sampion Mi cekamo nasu seansu Jer blizu je blizu taj cas Kad cemo opet biti u transu I pevati opet u glas Mi volimo Crvenu Zvezdu I zivot joj dajemo svoj Bicemo svuda gde igra Do smrti verni smo njoj Crvenoj Zvezdi, dao sam zivot svoj Bicu sutra gde igra Do smrti sam veran njoj Crvena Zvezdo, dao sam ti sve Od tebe samo trazim Pobede i titule Ja imam blest kojoj nema leka I koja plasi normalnog coveka, Jer bog je meni poklonio mozak, Al' mi ga je Zvezda uzela
O Zvezdo, O Zvezdo, O Zvezdo, Ja volim te ludo, to znaj O Zvezdo, O Zvezdo, O Zvezdo, I pobedu zato mi daj
Bicu uvek sa tobom, makar nem'o 'leba I bodricu te, Zvezdo na Marsu ako treba Bicu uvek sa tobom, makar nem'o 'leba I bodricu te, Zvezdo na Marsu ako treba Sver sto zelim u ovom trenutku Igraj Zvezdo, igraj i pobedi Za nama ce ostati neredi Igraj Zvezdo, igraj i pobedi
Ej necu plakati Srce mi je puno radosti Veselo mi nekad s' tonom bese, Kad si Zvezdo, bila prvak sveta Pevala je tad cela planeta Da je nasa Zvezda prvak sveta ("Sivi dom") Beogradska "marakana" slavni stadion Na njoj igra Zvezda, svetski sampion Napred Zvezdo najbolja si ti, Napred Zvezdo volimo te mi Za tebe ja dao bih ja sve A od tebe trazim nove titule Crvena Zvezda najbolji je tim I ja Zvezdu volim srcem svim Volim Zvezdu, nisam kriv, nisam kriv Jebacemo svaki tim, svaki tim A kad dodje i taj dan i taj dan Jebacemo Partizan, Partizan Navijaci bolji smo Cak i od Engleza Sever kad se zaori Zveda, napred Zvezda Od Mostara pa do Rija Zvezda nam je najmilija Ljubav si mi jedina Ti si moja sudbina Bilo da si prva, bilo da si zadnja Bodricu te uvek ja Ale, ale Zvezda le... Na kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi Mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti Pravi Delija veran je k'o pas Uvak zato racunaj na nas Mu, mu, mu Av, av, av Ceo jug sad navija i slusaju vodju, Majmuna Samija Kenguri, medvedi, tapiri i dabrovi U zooloskom vrtu svi su grobari Glupi grobar gaji svoju nadu U Partizan i sezonu novu A ni ne zna da su vece sanse Da Dafina isplati svu lovu
Ale,ale...
A Dafina propala je davno U trezoru nema cak ni paru Grobari glupi, ostaje vam samo Da i dalje pusite nam karu Oj grobari, grobari, Jebace vas Zvezda Kao sto je stedise Zajebao Jezda Nedelja je jutro Radostan se budim Danas igra Zvezda A za njom ja ludim I da mi ponude, milione, bilione Ne boj se ti Zvezdo, Ostacu kraj tebe Na-na na... Zvezda je sampion! Iz kopa pesma ori se, Sa naseg severa, Dok delije su uz tebe Ti si nepobediva Viju se nase zastave I nasi salovi Do smrti mi smo uz tebe Necemo te izdati Spasi Srbiju i ubi se, Slobodane, Slobodane Grobari svi ste vi kurtoni, "Slusajte!", vicu sampioni... Pesme nase kradete stalno, Tribina vasa izgleda jadno... Grobari, vi ste misevi bedni Sta cete vi na tifo-sceni? Ruzne zastave sve su vase - Presle odavno u ruke nase...
Da li vezbate svakoga dana Bezanje od nas, od nas cigana? Slusajte kako sad to peva Zvezdin Sever i Srbija cela:
Na-na-na na-na-na-na-na-na-na... Dobro znaj da uvek tu sam ja Dobr oznaj da necu nikada Da te ostavim, da te zaboravim Dobro znaj da uvek tu sam ja
Zvezdo znaj da ludo volim te, Ja ne mogu dana bez tebe Scre svoje sam spreman da ti dam Sto za tebe ludo udara
Jednog dana, kada prodje sve Kad me budu stigle godine Znaj da nikada neci doci dan Dan kad necu biti s' tobom ja
I te noci kada izdahnem, Zadnje pivo za tebe popijem, I na nebu tom na koje idem ja, Sija moja Zvezda Crvena I na nebu tom na koje idem ja, Sija moja Zvezda Crvena U ime svih u crveno-belom, Za zakletvu Zvezdi ja spev'o sam stih Ja kunem se srcem i dusom i telom Da bodricu, do smrti njih. Al' zivot pred nama jos bitaka skriva Jer tezak je, tezak , taj fudbalski boj Ja znam, Zvezdu ceka jos sto ofanziva I zivot joj poklanjam svoj. Racunajte na nas.
Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim I mrze nas zato sto uvek smo s' njim, Al' sever i dalje odjekuje tom, Navijackom pesmom najboljom. Racunajte na nas Svuda grmi okolo, Nasa pesma ponovo, Sve je gotovo, Sve je pijano, Nasa Zvezda prva ponovo Gol, Sve bih dao ja za gol, Prvu ljubav, detinjstvo, Zvezdo, daj golBog, Zna da ti si sav moj bol, Zato poslusaj moj zov, Zvezdo, daj gol Mrznja prema Slobi Ne moze da prestane, Dosta je komunizma, Odlazi Slobodane! Moj grobare, moj grobare Ne silazi sa kurcine, Picko grobarska ! (Na temu "Moj golube") I napred Zvezdo, tebe volim ja, I napred Zvezdo ti si najbolja Tebe volim ja, jer si najbolja, Jer si mom srcu najdraza
Nana, nana..... Pada kisa, ja se klizam, Serem ti se na Partizan Ekipa to je najbolja, Za njeno ime svako zna... Zove se Zvezda Zvezda, Zvezda... Crvenaaa...
Ekipa to je najbolja... S' tobom sam ja, Dok sudija ne svira kraj, S' tobom sam ja - Bori se muski... Pobedu daj - I uvek znaj
S' tobom sam ja.. . Zvezda mi je sve... Na-na-na-na-na-na-na
Ne mogu bez nje... Na-na-na-na na-na-na-na! S tobom - Nasa pesma uvek bice, Zvezdo napadaj, I kada gubis, kad je lose Sever te - ne ostavlja... (Na temu "Wind of change") Ti si meni sve, Ludo volim te... Napred Zvezda, le... Napred Zvezda, le... Samo ti... U mome srcu si... Jedna jedina, Nepobediva - Moja ljubavi...
Na-na-na... Na-na-na-na-na-na-na... Na-na-na-na-na... Na-na-na-na-na... Zvezdo Crvena! Sto ste dosli kada ste znali Da pusili ste ga do sada... Nema srece ovde za vas Pusicete ga i danas.
Nasa pesma opet se cuje, Ona nikad nije stala Zvezdin Sever jako peva Hrvatska nek pusi cela... I kada ne budes prva ti I kada se cuju zvizduci I tada, Crvena Zvezdo znaj Da te volim ja Dok srce kuca u nama, Ti Zvezdo nisi sama, Krv tece moja Crveno-belih boja Na Topcideru, na tom severu, Zvezdine se pesme ore,a zastave se vijore, Na tom severu
Volim Zvezdu ja, kao oka dva, Volecu je nek' svi znaju I nek' za nju navijaju Volim Zvezdu ja. Zvezda nam je i slava i nada Navijaci iz beloga grada Ti si Zvezdo becna nasa vera Ti si ponos svakog Zvezdasa Beogradska zvona zvone Da pozdrave sampione Beogradska zvona zvone Da pozdrave sampione
Zazvonite malo jace Za Zvezdine navijace Zazvonite malo jace Za Zvezdine navijace Idemo svi na stadion "Marakana" 'ajmo svi na stadion "Marakana" Idemo svi na stadion "Marakana" Eeej "Marakana" (Makarena) Crvena Zvezda, Crvena Zvezda, Crvena Zvezda - Beograd Na celom svetu mi je sve, Da zivim ne mogu bez nje I zato pevam ceo da Zvezda - Zvezda..ale, ale, ale..(ponovo) Delije, Delije, Delije smo mi, Najjaci smo, najjaci Plase nas se svi Kada igras Zvezdo, ti Uvek cu te bodriti Samo tebe volim znaj, Pobedu nam zato (danas) daj Napred Zvezda Samo napred Napred Zvezdo, samo napred Gde ti igras, tu smo mi, Nikad neces biti sama, Mi smo tvoji sinovi. (Pesma se ponavlja sa aplauzom izmedju stihova) Vodja: vikinte "u-u" Svi: "u-u!" Vodja: viknita "a-a" Svi "a-a!" Vodja:"Zvezda" Svi:"Zvezda! Najbolja je najbolja, Najbolja, najbolja Nasa Zvezda crvena, o-o Zvezda! Beograd, Beograd, To je nas grad, Koji nikad nije sam, nije sam, Nas B-e-o-g-r-a-d
Samo nju, samo nju, Najbolju i najdrazu, Nasu Zvezdu crvenu, crvenu, Z-v-e-z-d-u Avanti popolo, a la riscosa La Stella Rosa, la Stella Rosa, La Stella Rosa la triumphera,
La Stella Rosa la triumphera, La Stella Rosa la triumphera,
La Stella Rosa la triumphera, E viva Stella Rosa, viva Serbia! Haj nek' se cuju, cuje, haj nek' se zna Da je nasa Zvezda nepobediva Prolece na moje rame slece Djurdjevak zeleni, djurdjevak zeleni, Svim osim meni E-ee-ee evo zore, evo zore, Bogu da se pomolim, Evo zore, evo zore, Heeej djurdjevdan je, A ja nisam s' onom koju volim Ich liebe, ich liebe, ich liebe Rotter Stern! Stigle su na stanicu Zvezdine brigade, Ostaces u rusevini ti smrdljivi grade Stanovnici njegovi, bolje kuci bezite, Ili cete na ulici u krv da lezite.
Danas bice nereda, danas bice ludnica Evo idu huligani s' beogradskih ulica. Lomie i palice, silovace zene sve Dobro cete upamtiti huligane Zvezdine O, mama, mama, mama O, mama, mama, mama O, mama zaljubio sam se Ja video sam Zvezdu Ja video sam Zvezdu E, mama, poludecu zbog nje Navijaci Zvezdini Zapevajmo sada svi Najbolja si, najbolja si Zvezdo ti | |
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Čet Avg 07, 2008 4:42 pm | |
| O Zvezdo ljubavi Za tobom smo ludi mi Za tobom smo ludi mi Zvezdo nasa ljubavi Najbolja si, najbolja si Zvezdo ti Ooooo Mi za Zvezdu navijamo To nek' znaju sada svi Srce gromko nek' nam zbori Najbolji smo najbolji Oj, Francuzi, svi baksuzi, Delija vas sada guzi Mi smo cigani, najjaci smo, najjaci Ovo je himna samo nasa Himna svih ludis zvezdasa Koji Crvenu Zvezdu vole I za nju se bogu mole Ima jedan strasan tim Mi smo ti koji zivimo s' njim Tebe Zvezdo volim ja, jer si najbolja Tebe Zvezdo volim ja, jer sam delija Jutro je, jutro je Kad te nema bolje da se nisam ni probudila Nema mesta na jastuku koje nisam ljubila Zvezdo moja, Zvezdo moja Napred Zvezdo volimo te mi Napred Zvezdo najbolja si ti Ori se ceo stadion Crvena Zvezda sampion Zvezda je najbolja Mi svi to znamo Zato za Zvezdu i navijamo Jer mi smo delije Verni navijaci Ne celom svetu mi smo najjaci Napred Zvezdo pevaju ludaci, Mi smo novi evropski prvaci We hate Notthingham Forest We hate Everton, too We hate Manchester United But, Red Star, we love you! Mi smo cigani, Najjaci smo, najjaci Volim Zvezdu ,najbolja je ona, Volim Zvezdu moga sampiona Ne znam sta je bol Ne znam sta je tuga Volim Zvezdu svog najboljeg druga Stadion pun, u dimu sve I zastave se vijore Bubnjeva zvuk odjekuje Sever u transu luduju I zapevajmo delije Zvezda ole, Zvezda ole Mi nismo ljudi, mi smo navijaci Niko na svetu nije od nas jaci Nama je lepo zato sto smo ludi Nemojte nista od nas da vas cudi
Dok drugi momci setaju po gradu Ne bi li nasli kakvu ribu mladu Ja vise volim dobro da se bijem Da lomim, rusim, ludujem i pijem Od SPS-a u zemlji Srbiji Ceo svet misli da nema brojnijih Ceo svet gresi, postoji jaci, A to smo mi, Zvezdini navijaci Volimo te Zvezdo k'o najjacu drogu Ili kao Leskovac Milosevic Slobu
Al' zato mrzimo glupog Partizana Skoro kao Beograd druga Slobodana Eci, peci pec Jebacemo Mec Svi mi kazu da sam lud I da nisam normalan Jer sam Zvezdin delija, Jer sam pravi huligan Bas me briga za njih sve Jer ja zivim zbog Zvezde I zato zapevajmo sada svi Sto smo Zvezdi odani
Napred Zvezda ale, ale... Nekada bio hram, A sada grobnica, Srusen i spaljen do temelja, Hiljade mrtvih grobara
Njega su srusili, Njega su spalili, Najveci od varvara svih Navijaci Zvezdini Na Marakani opet pesma stara Stadion pun, svi pevaju u glas, Ponovo smo bolji od grobara, A parni valjak opet trazi spas, Ponovo smo bolji od grobara, A parni valjak opet trazi spas.
A spasa nema, nece ga ni biti, Jer nasa Zvezda najbolja je sad, Grobari ce gorke suze liti, A orice se pesmom beli grad Na "marakanu" stigla je ona Ta banjicka drolja crvenkapa Svrsili joj svi u usta cigani Zato sto je puno pricala Crvenkapo izgubices ponos Pusice i tvoj United Force Otisli su svi kucu prebijeni Najjaci su, znajte, cigani U srcu mome, zivis samo ti, Zvezdo moja ljubavi, O tebi sanjam, o tebi pevam Samo tebe volim ja Deda u posti svoje pare ceka Dok je keva u redu zbog mleka Moram da kradem uredjaj iz kola Bar da te gledam na gostovanja pola
Ljubavi, Zvezdo, ti si tako slatka I zbog tebe, kosa mi je kratka Zbog tebe imam oziljke po telu Tebi sam dao svoju mladost celu
Sutra cu biti ja u gradu tata Pogrbljen malo zbog zutog oko vrata I kad budem krao kola skupa Srce ce moje za Zvezdom da lupa
Sankcije teske, ceo narod psuje Goriva nema a nema ni struje Nije mi krivo ni sto se Zemlja topi Vec sto nisi, Zvezdo, u Evropi
Seks, kazu ljudi, da je mnogo vazan Da je to osecaj lep i mnogo snazan I da biram od grobara ili Klaudije Sifer Jeb'o bi prvog makar im'o triper Pune tribine divljih huligana, Pijene bande i trulih narkomana Publika to je sa severnog kopa Za nju je cula citava Evropa
Ja nemam skole niti drage svoje, Ali za Zvezdom kuc srce moje Ovo je pesma propaloga djaka Koji bodri evropskog prvaka
Tuzno je biti navijac Partizana Jer sredom sedi kraj malog ekrana I gleda Zvezdu svetskog sampiona Kako ide pravo do Londona
Lepo je biti uz tebe, partizane Jer ti igras pored "Marakane" Komsije tvoje prvaci su sveta Uvek si drugi i to ti ne smeta Mi pevamo sada svi Zvezda, Zvezda, Mi pevamo sada svi Zvezda sampion Zvezda sampion, Zvezda sampion, Mi pevamo sada svi Zvezda sampion.
(uz aplauz) Mi tapsemo sada svi Zvezda, Zvezda Mi tapsemo sada svi Zvezda sampion Zvezda sampion, Zvezda sampion Mi tapsemo sada svi Zvezda sampion
(uz skakanje) Mi skacemo sada svi Zvezda, Zvezda Mi skacemo sada svi Zvezda sampion.
Zvezda sampion, Zvezda sampion Mi skacemo sada svi Zvezda sampion Ale ale, ale ale... napred Zvezdo, le-a-le... Ale ale, ale ale... o Zvezdo volim te...
Na-na-na, na-na-na, na-na-na-na-na-na... Na-na-na, na-na-na, Zvezda je najbolja... Grobari... Grobari! Jel' nas cujete? JEL' NAS CUJETE? Grobari.. GROBARI! Vi ste picke najvece... VI STE PICKE NAJVECE! (Ponavlja se) Da spavam ne mogu zbog nje Jer Zvezda je Zvezda I kad placem ona mi je sve Jer Zvezda je Zvezda Zvezdu vole njene delije Jer Zvezda je Zvezda Mala deca, zene zrelije Jer Zvezda je Zvezda
Ni vanzemaljci ne mogu zbog nje Jer Zvezda je Zvezda U vasioni ona im je sve Jer Zvezda je Zvezda Kada igra to je pravi lom Jer Zvezda je Zvezda Sve u dimu, gori stadion Jer Zvezda je Zvezda Sad na gol Hocemo - pobedu da slavimo... Napred Zvezdo, Ceo zivot - ja sam te bodrio (Na temu Blazine pesme "Srbijo...") Cale ti je u djubretarima... Keva kurva za 100 dinara Hranis se iz kontejnera... (refren) Kad si bio dete malo Cale te je silovao... Jasno je k'o dan - Volis Partizan!
AJ SAD ZINI DA TE CUJEM!!!!!KO JE NAPISAO DVE PESME?????NAJEDI SE!!!!!! | |
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Čet Avg 07, 2008 4:47 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Čet Avg 07, 2008 4:48 pm | |
| UA GROBARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EVO VAM MALO ZVEZDINIH PESAMA!!!!!!!!!!!!!!! UZIVAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Pet Avg 08, 2008 1:37 am | |
| I nije te rmzelo toliko da pises... Moram malo da spamujem da bi ti se zahwalila sto si redowna...kiSs | |
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Pet Avg 08, 2008 1:47 am | |
| Kada je Zvezda u pitanju nista me ne mrzi!!!!!NNC! | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Pet Avg 08, 2008 7:41 am | |
| | |
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Pet Avg 08, 2008 8:02 am | |
| Pa nema veze........ja sam svoje rekla!!! | |
| | | mS.cRaZy Mozes ti to...
Broj poruka : 102 Godina : 28 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Pon Avg 11, 2008 12:55 am | |
| ZVEZDA ZVEZDA ZVEZDA................................... | |
| | | mS.cRaZy Mozes ti to...
Broj poruka : 102 Godina : 28 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Pon Avg 11, 2008 12:57 am | |
| | |
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! Pon Avg 11, 2008 6:28 am | |
| Naravno...........jesi videla koliko su grobari pesama napisali nemaju ni sedminu od nasih pesama!!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Za vecnu slavu!!! | |
| |
| | | | Za vecnu slavu!!! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|