cool-crazy-best
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na ovaj forum lepo se zabavite big kisss od adminki!!!

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Angel
Polako napredujes
Polako napredujes
Angel

Broj poruka : 67
Datum upisa : 18.06.2008

ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha Empty
PočaljiNaslov: ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha   ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha EmptyČet Jun 19, 2008 3:30 am

ah sad moramo da pisemo o toj smornoj prostoriji???uh tezina mi je al aj
nasa uconica je mnooogo velika 2 sa 2.ima 2 ugla druga 2 su coskovi u koje nas salju.nasu ucionicu posjecuju razni ljudi najvise nastavnici i djeca i direktor.nas diorektor je jedan niski brkati coveculjak koji mnogo smrdi nja rakiju on misli da smo mu mi robovi a on gazda e bogmme nije tako.e sad da nastavimo o ucionici....ona je jako glibava puna je papira i aviona sa kojim se gadjemo mi smo najgore odijeljenje sto gor - to bolji.u nasoj ucionoici postoji nekakva lopta valjda se zove globus ne znam ni ja tako smo culi i postoje knjige kopje su ka nove jer ih mi ne diramo...jer stara izreka kaze knjiga je svetinja a sveinja se ne dira
tako mi to postujemo i nimo je dirali ove 4 godine pa necemo bni naredne 4
nasa tabla je jedna velika zelen stvar mislim izblijedjela je jer je koristimo vec 50 godina ne samo mi negi i predhodne generacije.... cheers santa ona nam sluzi za divljanje i skakabnje ni slucajno za ucenje
u odijeljenju imamo neka shupkala kojwe se supkaju nastavnicima samp sto im se ne zavucu u guzicu
ne znam sta vise da pricam sem da vam ja i sora nersto predlozimo zapamtite to:
knjiga je svetinja a svetinja se ne dira
aj sda uzdravlje szo gori - to smo bolji pig kiss kiss kiss kiss lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
Angel
Polako napredujes
Polako napredujes
Angel

Broj poruka : 67
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha   ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha EmptyČet Jun 19, 2008 3:35 am

sad kada sam rekla sora to je nadimak moga druga jer svi mi imamo neke loode i glupave nadimke kao npr
konjska dlaka,ridjokosda kobila,milenijum,cofitta,dzoni,tokyo(moj nadimak),joka,prdekana(to znaci zatvor),cokolino,cokoladna,cokoladni i jos mnooooooooooogp a ja imam nadimke:
metlar,japanac mike milence prasence,i jos mnoooooooooooooho
Nazad na vrh Ići dole
sandzi 96
Mozes ti to...
Mozes ti to...
sandzi 96

Broj poruka : 100
Godina : 28
Datum upisa : 11.06.2008

PočaljiNaslov: Re: ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha   ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha EmptyNed Jun 22, 2008 2:29 pm

JA UGLAWNOM CITAM HOROR PRICE I SMESNE PRICE....... kiss
Nazad na vrh Ići dole
FARE FAXY
Moderator
Moderator
FARE FAXY

Broj poruka : 165
Godina : 32
Location : u mojoj sobi sa DULCE razgovaramo o bivsim ljubavima.......:)
Datum upisa : 27.05.2008

PočaljiNaslov: Re: ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha   ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha EmptyUto Jun 24, 2008 6:03 pm

ja uglawnom ne citam nista:))) osim casopisa samo kad moram da citam neku knjigu zbog skolei kad mi je bas dosadno!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://sjenicafun.crazyfruits.net
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha   ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha Empty

Nazad na vrh Ići dole

ucionica nasa cista 2 sa 2 ajajajajahahahahahha
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
cool-crazy-best :: Zanimljiwost! :: Knjige!-
Skoči na: